Gamefair (voorheen Jacht en Buitenleven) op 20, 21 en 22 september as. in Liempde

10 september 2024

En Stichting Tekenbeetziekten is daar dan ook te vinden. Wij gaan - zoals gebruikelijk - mensen weer informeren over hoe een tekenbeet te voorkomen en hoe ermee om te gaan als je een hebt opgelopen. We delen onze brochures en folders uit, mensen kunnen er met hun vragen en verhalen terecht en we hopen de nodige tekenverwijderaars te verkopen.

Gamefair is een sfeervol en uniek evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd op het Landgoed Velder in Liempde (NB). Er is voor jong en oud van alles te beleven, denk aan hondenmeutes, paarden, met 4×4 auto’s door de modder ploeteren, kleiduiven schieten, boogschieten, hondenwedstrijden en nog veel meer. En vergeet het Nederlands Kampioenschap BBQ niet!

Het evenement is gedurende 3 dagen geopend van 10 - 17 uur.
Een dagkaart kost € 12,50, voor 65-plussers € 10,-. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen, evenals honden, die - mits aangelijnd - van harte welkom zijn!
Bekijk hier de programma's van vrijdag, zaterdag en zondag.

Meer informatie vind je op de Gamefair-site.

We zouden het enorm op prijs stellen als je ons zou komen bezoeken op de Gamefair! Je vind ons in stand 39. (En neem mooi weer mee, waarvoor alvast veel dank!)